Din kurv

Din kurv er tom
  
Din kurv er tom

Privatlivspolitik, Salgs- og leveringsbetingelser.

Indledning

Stofbanditten.dk sælger kvalitetstekstiler og sytilbehør til private, der ønsker selv at sy tøj til dem selv, deres børn, børnebørn m.m.

www.stofbanditten.dk ejes og drives af Stofbanditten Aps, Cvr: 39147157.

Adresse:
Chr. Winthers Vej 133
4700 Næstved

Telefonnr.:
+45 23304094

E-mail:
info@stofbanditten.dk

Leveringsbetingelserne finder anvendelse ved alle køb af varer på www.stofbanditten.dk, medmindre andet udtrykkeligt og skriftligt er aftalt.

 

Bestilling og betaling

På stofbanditten.dk købes varer ved at finde dem i kataloget, tilføje dem til kurven og herefter gå til kassen for at angive leverings- og betalings-oplysninger.

Visse varer på stofbanditten.dk kan købes i stk mens andre (f.eks. tekstiler) købes i cm; hvor mindste antal er 50 cm stigende i intervaller af 10 cm.

Stofbanditten ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Alle transaktioner bliver håndteret via HTTPS med SSL kryptering. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Stofbanditten ApS får aldrig kendskab til, og opbevarer ej heller, dine kortoplysninger.

Ved betaling med kreditkort, kan der blive pålagt et transaktionsgebyr. Dette gebyr vil altid fremgå af betalingsoversigten før betalingen gennemføres.

 

Betaling via bankoverførsel

Du kan ligeledes vælge at betale din ordre via bankoverførsel. Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, så bedes ordrens fulde beløb overføres til:

Kontonummer 3409-12647182

Angiv venligst ordrenummeret som kommentar til overførslen. 

Ved betaling via bankoverførsel, vil din ordre først blive afsendt i det øjeblik vi kan se beløbet på vores konto. 

Er betaling ikke registreret inden for 14 dage efter afgivelsen, så vil ordren blive annulleret.


Alle billeder på stofbanditten.dk skal opfattes som modelfotos. Alle produkter er forsøgt fotograferet så farver matcher så tæt som overhovedet muligt - dog vil der kunne være mindre uoverensstemmelser på visse farver, der er svære at fotografere korrekt. Produktbilleder m.m. må ikke benyttes andetsteds uden skriftlig aftale med Stofbanditten ApS.

 

Betaling med ViaBill

Du kan ligeledes vælge at betale med ViaBill. ViaBill giver mulighed for rente- og gebyrfri delbetaling.

Ved betaling med ViaBill, fungerer ViaBill som kreditinstans. Stofbanditten får med andre ord det fulde beløb udbetalt fra ViaBill mens du som kunde kan afbetale til ViaBill over den ønskede periode.

 

Kvittering for modtagelse af bestilling

Du vil umiddelbart efter afgivelse af en ordre modtage en kvittering via e-mail på, at ordren er modtaget. Denne kvittering udgør ikke en endelig ordrebekræftelse. Endelig aftale er først indgået, når ordrebekræftelse er modtaget.

 

Forsendelse og levering

Varer leveres kun til Danmark. Den normale leveringstid er 2-5 hverdage, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i forbindelse med bestillingen. Ved udsolgte varer m.m. kan der forekomme længere leveringstid, hvilket vi altid vil oplyse på enten e-mail eller via telefon.

Din pakke vil blive leveret uden omdeling via GLS, DAO eller PostDanmark. Dette betyder, at du vil få besked på den angivne leveringsadresse når din pakke er klar til afhentning i enten din nærmeste GLS- eller DAO Pakkeshop eller på posthuset. 

Fragtprisen afhænger af valget af speditør. Dog er der gratis fragt ved ordrer på over 550 DKK.

Stofbanditten ApS benytter Post Danmark, DAO eller GLS til levering af ordrer. Vi bestræber os altid på at opnå den kortest mulige leveringstid.

Rettidig levering forudsætter dog at speditøren overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos denne, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Stofbanditten ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos speditøren. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Stofbanditten ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Vi bestræber os på, at ordrer indgået før kl. 12:00 på hverdage, bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt næstkommende hverdag.

 

Annullering af ordre

Såfremt du ønsker at annullere din ordre, så skal dette ske via e-mail inden ordren er afsendt fra vores lager.

I forbindelse med annullering bedes du oplyse dit ordrenummer.

 

Fortrydelsesret

Du har i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.stofbanditten.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag, du modtager varen.

Vil du udnytte fortrydelsesretten, skal du inden 14 dage give os meddelelse herom i en utvetydig erklæring, gerne ved brev eller e-mail. Du kan benytte standardfortrydelsesformularen, som vi fremsendte sammen med din bestilling, men dette er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen kan også findes her: Fortrydelsesformular. Fortrydelsesretten kan benyttes uden begrundelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du afsender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten inden fortrydelsesfristens udløb.

Hvis du udøver fortrydelsesretten, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering refunderes dog ikke. Betalingerne tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Tilbagebetaling sker ved anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

En vare kan returneres, uanset at den er blevet brugt. Du hæfter dog for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis du har håndteret varen på anden måde, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, og varens værdi som følge heraf er forringet, vil vi derfor fratrække et beløb svarende til værdiforringelsen.

Tekstiler kan ikke returneres såfremt du har brugt, klippet, vasket, tørretumblet eller strøget dem.

Returnering af varen skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet meddelelse om at ville udnytte fortrydelsesretten. Returnering foretages til:

Stofbanditten ApS
Chr. Winthers Vej 133
4700 Næstved

I forbindelse med returneringen bedes du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for købet.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.  Pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling modtages ikke

Såfremt du returnerer en vare, bærer du selv risikoen for varen, indtil vi modtager varen. Forsvinder varen eller bliver den beskadiget under returforsendelsen, er det derfor dig selv, der hæfter for varen.

Fortrydelsesretten mistes, hvis forseglingen af varen er brudt, i forbindelse med køb af varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at til at blive returneret.

Varer markeret som værende 2. sortering tages ikke retur.

 

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købeloven, og du har ifølge denne en reklamationsret på 2 år i tilfælde af fejl eller mangler ved varen, som forelå ved leveringen. Fristen løber fra det tidspunkt, hvor du modtog varen. Hvis du vil påberåbe dig en mangel inden for denne periode, skal du afgive reklamation inden rimelig tid fra det tidspunkt, hvor du har opdaget manglen. Hvis reklamation afgives inden 2 måneder fra dette tidspunkt, er den rettidig.

Såfremt reklamationen er berettiget og sker rettidigt, kan du få varen repareret, ombyttet, få pengene retur eller få et afslag i prisen afhængig af karakteren den konkrete mangel ved varen og omstændighederne i øvrigt.

Reklamation sker ved henvendelse på info@stofbanditten.dk. Du vil i forbindelse med din henvendelse modtage videre instrukser for, hvordan du skal forholde dig.  

En evt. returnering af varen skal ske til:

Stofbanditten ApS
Chr. Winthers Vej 133
4700 Næstved

Du afholder selv omkostningerne i forbindelse med returneringen. Såfremt reklamationen er berettiget vil udgifterne dog blive refunderet.

Almindelig slidtage er ikke omfattet af reklamationsretten.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@stofbanditten.dk.

Privatlivspolitik
Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte Stofbanditten.dk.dk eller bestille varer i Stofbanditten´s Webshop accepterer du, at Stofbanditten registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Stofbanditten respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på Stofbanditten.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Stofbanditten registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte Stofbanditten.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Stofbanditten.dk benytter cookies, se nedenfor, men benyttelsen af Stofbanditten.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Stofbanditten.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Stofbanditten registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

• foretager et varekøb i Stofbanditten Webshop
• tilmelder dig et nyhedsbrev
• deltager i en konkurrence
• sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
• i øvrigt giver personoplysninger til os via Stofbanditten.dk eller på anden måde.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Stofbanditten behandler personoplysningerne, herunder at Stofbanditten:

• registrerer de personoplysninger, du afgiver
• registrerer oplysninger om de køb, du foretager på Stofbanditten.dk

Stofbanditten sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Stofbanditten opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at

• få oplyst, hvilke personoplysninger, Stofbanditten har registreret om dig
• få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
• få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
• bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Stofbanditten tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er

Stofbanditten.dk
Chr Winthers vej 133
4700 Næstved
CVR. nr.: 39 14 71 57

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på martin@stofbanditten.dk.

Klage over Stofbanditten’s behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk



Licenserede produkter

På stofbanditten.dk findes licenserede produkter med kendte figurer, temaer m.m. Nogle af disse produkter er, for at holde prisen nede, købt under en licens, der ikke tillader at benytte varemærket (f.eks. "Disney", "Løvernes Konge", osv.). Disse produkter vil derfor også optræde på www.stofbanditten.dk under et andet navn end varemærket - f.eks. "Rød bil" i stedet for "Disney Cars".

Licensen indebærer, vi har lov til at sælge varerne i metermål, men der må ikke laves færdigvarer i materialerne, dvs. ingen brands/firma mærker i nakken eller andre stedet.

Dette betyder, at du som kunde ikke må benytte disse licenserede metervarer til at producere tøj m.m. og herefter brande og sælge dette som færdigvarer m.v. Enhver overtrædelse af denne klausul kan medføre et større gebyr eller en bøde fra licenshaveren. Stofbanditten ApS fraskriver sig ethvert ansvar såfremt denne klausul overtrædes.

 

Forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, udsolgte/udgåede varer og tastefejl.

I det omfang Stofbanditten.dk er ansvarlig over for køberen er Stofbanditten.dk's ansvar begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke følgeskader på udstyr og indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab m.v. Stofbanditten.dk fraskriver sig ethvert ansvar for følgeskader som påføres køberen/tredjemand ved eventuelle fejl på det leverede. Stofbanditten.dk påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand. I forbindelse med en ophævelse af et køb kan køber ikke kræve højere pris end gældende dagspris på ophævelsestidspunktet.

Stofbanditten.dk påtager sig intet ansvar for, at produkter købt på www.stofbanditten.dk passer sammen med produkter købt hos andre forhandlere. 

Stofbanditten påtager sig ikke ansvar for overfølsomhed, allergiske reaktioner m.v. i forbindelse med produkterne.

Skader på maskiner, tekstiler, personer m.v. ved brug er varer købt på www.stofbanditten.dk, er ligeledes på brugerens eget ansvar.

Ingen af ovennævnte forbehold kan dog tilsidesætte dansk købelov.

 

Ændringer

Stofbanditten.dk forbeholder sig ret til at ændre disse handelsbetingelser uden forudgående varsel.

 

Cookies

Stofbanditten.dk benytter cookies til blandt andet at måle trafik, danne statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Stofbanditten.dk kan godt benyttes uden brugen af cookies, men vi vil ikke være i stand til at garantere for funktionaliteten af sitet.

Du kan læse mere om cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Indholdet at sitets cookies benyttes kun af Stofbanditten ApS og videregives ikke til 3. part.