Hurtig levering 1-3 hverdage

Fantastisk service

Fri fragt på ordrer over 599,-

Din kurv

Din kurv er tom
  
Din kurv er tom

Om Stofbanditten

Stofbanditten ejes og drives af Martin Nielsen.

Jeg er inspireret af min kone Alice som er meget kreativ. Alice elsker at designe og sy tøj  til venner og til hele familien, særligt til vores børn. Begge vores børn elsker at være med i den kreative proces og de hjælper altid gerne til i sy-rummet, hvor de utålmodigt venter på, at deres nye tøj bliver færdigt.

Jeg elsker at se glæden i Carolines øjne, når hun får en kjole syet af hendes mor, i det stof hun selv har været med til at vælge. Ligeledes at se Nicklas flå sin jakke af i børnehaven, for stolt at vise sin nye bluse frem.

Jeg valgte derfor at overtage Stofbanditten i 2018 for at videreudvikle på et univers, der skal skabe inspiration og lyst til selv at være kreativ på alle niveauer.

Stofbandittens ambitioner er at præsentere dig som kunde, for et bredt udvalg af tekstiler og tilbehør.

Mit mål for Stofbanditten er over tid at udvide sortimentet af varer, så du som kunde hos Stofbanditten vil kunne købe alt hvad du skal bruge til dit kreative projekt.

Jeg ønsker at dine kreative ideer skal starte i Stofbanditten. Jeg vil gerne se dit færdige resultat, så vi sammen kan inspirere hinanden, både som nybegynder og som erfaren syerske på vores Facebook side.

Lad mig endelig vide hvis du ikke finder det du søger, eller du har brug for råd eller vejledning.

Martin Nielsen

 
 

Har du spørgsmål?

 

Vi elsker at høre fra vores kunder, så hvis du har spørgsmål, forslags, ris eller ros, så vil vi også meget gerne høre fra dig :)

 
Kontakt os her
Stofbanditten